Beoordelingen van The Real Greek Delft

Recente recensies van The Real Greek Delft

5 sterren na 63 reviews

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gyros wasn't as expected - tasted like doner kebab.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk daarom een 10

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allee prima verpakt en op tij bezorgd. Alleen de giros was wat zout en de pita wat hard/taai. Verder prima...:

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Heerlijk vlees, patat en koolsla. Een van de weinig echt lekkere dingen om te bestellen in Delft. Bezorging was ook snel. Als verbeterpunt misschien de pita beter los verpakken, want bij het vlees wordt de pita vettig en genoeg ui voor bij de gyros. Sowieso aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely the best souvlaki I have ever eaten in NL!!! The meat, the pita, the tzatziki... they all taste like Greece!!! Highly recommended!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De gyros schotel is erg lekker!! Ik kan er zelfs twee dagen van eten 🤩

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het vlees is zo mals en goed gekruid, dat je moet oppassen dat je niet te veel eet. Gewoon jezelf beloven, dat je vaker bij ze bestelt, dan lukt het misschien wel om te stoppen wanneer je lekker vol bent.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel het eten als de bezorging was perfect. We hadden ook een biefstuk besteld, maar die was goed en zelfs mooi medium gegaard.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echt heerlijk pita Gyros, vers smaakvol en snel bereid tegen een faire prijs. Gyros haal je bij the Real Greek!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en wil je iets vraag het en het komt goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten lust het wel elke dag vooral bestellen is snel

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam precies op de afgesproken tijd en de bestelde schotels waren nog erg warm, top! Al het vlees was heerlijk en goed bereid, lekker gekruid (niet te veel, niet te weinig), de salade was heerlijk vers en ook de frietjes waren lekker. Ik had voor het eerst bij ze besteld, maar na deze ervaring gaan er nog veel bestellingen volgen. Wel miste ik wat griekse rijst (rode rijst) die ik normaal in Rijswijk wel krijg bij de schotels en ik bestelde in feite op de site van het Rijswijkse Griekse restaurant, dus daar had ik wel op gerekend. Misschien een punt ter verbetering?

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat was dat lekker! De originele pita, heerlijk warm, knapperig, om je vingers bij op te eten :). Zeker met de extra tzaziki. We waren weer even in Griekenland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel lekker

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime portie met heerlijk eten. Het kost me moeite om niet teveel te eten.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker gegeten!!

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima genoeg eten en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! De salade mag van mij iets minder azijn hebben, maar het gaat me om het vlees. Het vlees was zacht, goed gekruid, prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Goed warm. Netjes verpakt. Prima patat. Heerlijke zsaziki.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kwaliteit van de mix grill schotel vind uitmuntend, ook de bezorging thuis naar Rijswijk duurt in de regel minder dat 20 min. Echt top !

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit snelle bezorging Zeer tevrede

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top en snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.Wat een mals vlees.Goede kwaliteit.En super vlotte bezorging

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd geleverd. Goed ingepakt en daardoor lekker warm. Heerlijk gegeten.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. De sousouki waren geen schijven, maar worstjes, dus ik dacht even dat het mis ging. De worstjes waren hetzelfde soort vlees en erg smakelijk, na de eerste hap kwam de glimlach weer terug. Wel jammer dat je voor e.40 moet bestellen voordat het bezorgd dan worden, want voor e.30 heb je al meer dan genoeg voor 2 personen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk dank jullie voor de goede zorg tot de volgende keer

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en een goede service

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en zo’n snelle service! Het leek er zelfs op alsof ze de gyros onderweg naar ons hadden gesneden

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste bezoeker/besteller viel het vlees me deze keer wat tegen helaas. Kan gebeuren maar stelde me wat teleur. Het was slap en bleek, niet knapperig en bruin zoals gewoonlijk. Patat was wat hard, al is dat wel bijzaak. Jammer dat er niet extra koolsalade op de kaart staat. Hoort wat mij betreft erbij...😀.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima levering en goede kwaliteit eten

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer online bestelling gedaan bij de real Greek, deze kwam 20 min. eerder dan gepland.Vriendelijke bezorger en prima eten. Wel erg veel patat erbij. Zeker voor herhaling vatbaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer lekker, aflevering volgens afspraak op tijd geleverd. Ga zo door vooral met het personeel wat zo klantgericht en rekening houdende met RIVM maatregels. Een dikke pluim voor iedereen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging prima kwaliteit

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst via deze weg Grieks eten besteld; prima service; duidelijk en overzichtelijke website. En het eten heeft ons goed gesmaakt en van een uitstekende kwaliteit. Graag tot een volgende keer!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker. Was op tijd bezorgd.,en genoeg voor iedereen. Top

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten was goed maar wijze van verpakken was slecht... vooral de voorgerechtjes zaten in allemaal lekkende bakjes en alles was door elkaar geschud.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was verder oké alleen de bestelling die wij hadden opgegeven klopte niet. Wij hadden besteld 1 biftekki en een souvlaki schotel. Echter wij kregen 2 souvlaki schotels.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in het restaurant zelf; prima eten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen t broodje dreef in de jus van mijn blees maar verder top verzorgd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten kwam later , door storing en erg veel bestellingen. Maar goed gegeten verder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wie zoet is krijgt lekkers :-)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De gyros was iets aan de koude kant. Er was iets over de patat gestrooid. Paprika ?? Dat is voor mij niet nodig. Verder alles prima in orde.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top. Bezorging keurig op tijd. Ik was zo dom om per ongeluk het verkeerde huisnummer in te vullen. Na een telefoontje werd er aangebeld. Eten was verrukkelijk

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lamskotelletjes vond ik heel weinig, klein en droog. De rest was heel lekker.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks de toelichting van ons om het adres gemakkelijk te vinden; moest de bezorger toch zoeken: de toelichting was niet gelezen....jammer. het eten was heerlijk!!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, snel bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en keurig op de afgesproken tijd. Lekker eten. Knapperige en fijn gesneden gyros. Patat was nog warm.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bezorging in Rijswijk alleen boven de 40 euro is. Hiervoor was het 30 euro. Eten is heerlijk, maar nu moet je dingen erbij bestellen om aan de 40 euro te komen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg vroeg, half uur eerder dan bedoeld, maar goed, dat is niet zo erg. Ik begrijp, dat het erg druk is als één keuken een groot gebied moet bedienen. Het eten was lekker, al vond ik zelf de frites wat slap, maar friet vind ik ook alleen lekker als ze heel ver zijn. Ik had het ook niet besteld, maar ik geloof, dat de anderen het wel heel lekker vonden. De warme pitabroodjes vielen wel in de smaak. Jammer, dat er geen stoofschotels te krijgen zijn momenteel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, eten prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekkere pita’s gyros. En de tzatziki is echt top!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels 3 x laten bezorgen Wat supersnel was en we hebben er lekker van gegeten. Als de kwaliteit net zo goed blijft als nu blijven lekker bij jullie bestellen. We gingen het altijd in nootdorp halen maar hoef nu niet meer. Top

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het laten bezorgen. Kwam precies op tijd en was heerlijk.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos gewoon,het was heerlijk alles was nog goed heet en geweldig lekker

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijden en uitstekende bezorging

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als of ik bij mijn mama in parga eet

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig