Beoordelingen van The Real Greek Delft

Recente recensies van The Real Greek Delft

5 sterren na 31 reviews

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en zo’n snelle service! Het leek er zelfs op alsof ze de gyros onderweg naar ons hadden gesneden

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste bezoeker/besteller viel het vlees me deze keer wat tegen helaas. Kan gebeuren maar stelde me wat teleur. Het was slap en bleek, niet knapperig en bruin zoals gewoonlijk. Patat was wat hard, al is dat wel bijzaak. Jammer dat er niet extra koolsalade op de kaart staat. Hoort wat mij betreft erbij...😀.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima levering en goede kwaliteit eten

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer online bestelling gedaan bij de real Greek, deze kwam 20 min. eerder dan gepland.Vriendelijke bezorger en prima eten. Wel erg veel patat erbij. Zeker voor herhaling vatbaar

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer lekker, aflevering volgens afspraak op tijd geleverd. Ga zo door vooral met het personeel wat zo klantgericht en rekening houdende met RIVM maatregels. Een dikke pluim voor iedereen.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging prima kwaliteit

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst via deze weg Grieks eten besteld; prima service; duidelijk en overzichtelijke website. En het eten heeft ons goed gesmaakt en van een uitstekende kwaliteit. Graag tot een volgende keer!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker. Was op tijd bezorgd.,en genoeg voor iedereen. Top

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten was goed maar wijze van verpakken was slecht... vooral de voorgerechtjes zaten in allemaal lekkende bakjes en alles was door elkaar geschud.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was verder oké alleen de bestelling die wij hadden opgegeven klopte niet. Wij hadden besteld 1 biftekki en een souvlaki schotel. Echter wij kregen 2 souvlaki schotels.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als in het restaurant zelf; prima eten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen t broodje dreef in de jus van mijn blees maar verder top verzorgd

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten kwam later , door storing en erg veel bestellingen. Maar goed gegeten verder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wie zoet is krijgt lekkers :-)!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De gyros was iets aan de koude kant. Er was iets over de patat gestrooid. Paprika ?? Dat is voor mij niet nodig. Verder alles prima in orde.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top. Bezorging keurig op tijd. Ik was zo dom om per ongeluk het verkeerde huisnummer in te vullen. Na een telefoontje werd er aangebeld. Eten was verrukkelijk

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lamskotelletjes vond ik heel weinig, klein en droog. De rest was heel lekker.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ondanks de toelichting van ons om het adres gemakkelijk te vinden; moest de bezorger toch zoeken: de toelichting was niet gelezen....jammer. het eten was heerlijk!!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit, snel bezorgd.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorging en keurig op de afgesproken tijd. Lekker eten. Knapperige en fijn gesneden gyros. Patat was nog warm.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de bezorging in Rijswijk alleen boven de 40 euro is. Hiervoor was het 30 euro. Eten is heerlijk, maar nu moet je dingen erbij bestellen om aan de 40 euro te komen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg vroeg, half uur eerder dan bedoeld, maar goed, dat is niet zo erg. Ik begrijp, dat het erg druk is als één keuken een groot gebied moet bedienen. Het eten was lekker, al vond ik zelf de frites wat slap, maar friet vind ik ook alleen lekker als ze heel ver zijn. Ik had het ook niet besteld, maar ik geloof, dat de anderen het wel heel lekker vonden. De warme pitabroodjes vielen wel in de smaak. Jammer, dat er geen stoofschotels te krijgen zijn momenteel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, eten prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heel lekkere pita’s gyros. En de tzatziki is echt top!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels 3 x laten bezorgen Wat supersnel was en we hebben er lekker van gegeten. Als de kwaliteit net zo goed blijft als nu blijven lekker bij jullie bestellen. We gingen het altijd in nootdorp halen maar hoef nu niet meer. Top

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het laten bezorgen. Kwam precies op tijd en was heerlijk.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grandioos gewoon,het was heerlijk alles was nog goed heet en geweldig lekker

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijden en uitstekende bezorging

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als of ik bij mijn mama in parga eet

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig